winkel20  

ABK - service bvba

 
 
 
 
 

ABK-service bvba Hundelgemsesteenweg 220 9050 Ledeberg (Gent) Tel : 09 /330 87 01 Fax : 09 /330 87 02 GSM : 0495 / 36 93 93
 

T A Color 400 ci
400ci

Wenst u een 'topper' als multifunctioneel afdruksysteem naast uw bureau? Dan is het A4 kleuren model T A 400ci MFP een perfecte keuze! Met een snelheid van 40 kleurenafdrukken per minuut kunt u rekenen op een snelle verwerking, ook wanneer er gebruik wordt gemaakt van dubbelzijdig afdrukken. Met bv. een keuze voor de 'Dual Scanner' worden alle documenten met een snelheid van maar liefst 120 originelen per minuut gescand. Dus ook hier een stille en zeer snelle verwerking, wat voor iedere gebruiker bijzonder prettig is.

Dankzij het grote overzichtelijke en naar eigen inzicht (gelijk aan bv. een smartphone) in te stellen kleurendisplay, kunnen alle opdrachten individueel, snel en eenvoudig worden ingesteld. De vele toebehoren die te verkrijgen zijn zoals "private printing' diverse sorteer-, niet-, en ponsmogelijkheden tot 3.300 vel en de handige mogelijkheid om direct PDF gerelateerde documenten in het systeem te zoeken of bv. te printen vanaf uw mobiel en/of tablet, bieden een ruim scala aan diverse extra's om voor iedere gebruiker optimaal te presteren bij iedere print- of scanopdracht.

Kortom, de T A 400ci MFP is een veelzijdig, stil en betrouwbaar A4 kleurenafdruksysteem, snel onmisbaar op iedere afdeling!

klik hier voor meer detials op aanvraag

 

 

     
logokyo   logota
logoutax